Alussa kausi, uusi valmentaja mankuniantsev Jose Mourinho

Pitkän aikavälin johtaja “Manchester United” toisen kauden peräkkäin kohdistuu armoton kritiikki. Rooli centre eteenpäin, Rooney vähitellen siirtynyt rooli Keski-keskikenttäpelaaja, mutta kahden viime vuoden aikana Wayne ei ole osoittanut itse, eikä ohikulkija tai puuttua ja siepata pallo.

Alussa kausi, uusi valmentaja mankuniantsev Jose Mourinho yritti yhdistää kentällä, Rooney ja Ibrahimovic, mutta kokeilu epäonnistui täysin. Englantilainen ja Ruotsalainen melkein ei vuorovaikutuksessa, ja läsnäolo Rooney (yhdessä säännöllisesti esiintymisiä alussa Fellaini) johti väistämättä epäonnistumisia “United” keskellä kenttää. Ottelun “Lester” Englannin pelaaja ensimmäistä kertaa tällä kaudella lähtenyt pelaamaan ja esiintyi kentällä vain 83. minuutti.

Ilman Rooney (ja Fellaini) trio keskikenttä koostuu Herrera, Pogba ja Mata. Tämä muodostuminen taas lähtee Manchester United, jossa ei ole nimellinen puolustava keskikenttäpelaaja (ennen peliä monet asiantuntijat odottivat avauskokoonpanoon Carrick), mutta antaa joukkueen erittäin hyvä dynamiikka. Tietenkin, Mata ei ota suuri osa torjuntataistelut, mutta se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, vahvistaa valvontaa pallo. Herrera ja Pogba kokouksessa on tehty valtava määrä työtä, toisin kuin aiemmissa peleissä, vastaan “Leicester” “Manchester United” ei ole muodostettu vyöhykkeet edessä rangaistusalueen De GEA. Pogba tuli yksi parhaista pelaajista kokouksen, ottaa toistaiseksi paras peli koostumuksessa hänen uusi-vanha joukkue. Ensimmäinen puoliaika, pelin Kentät saa joukkue, Mourinho korjaamaan tilanteen jälkeen ei liian onnistunut pelin alkua, 45 minuutin Pogba teki ei vain tavoite, mutta 39 syöttöä, joista 34 oli tarkka. Mieleenpainuvin niistä oli auttaa Ibrahimovic, kun Zlatan maalin Pauleta vedonlyönti Betway (vedonlyönti ja kasino) lähetti pallon yli poikkipuu Zieler.

Miksi peli pois Vardy?

Taktiikka “Lester” pois ottelussa yksi tärkein suosikkeja mestaruuden oli samanlainen kuin se, joka toi “ketut” viime vuoden mestaruus. Valinta Drinkwater ympäri Keski ympyrän ja pallon Vardy. Kuitenkin useista syistä tämä suunnitelma hylättiin. Ensinnäkin, jos Drinkwater on vielä aika kattamaan pelaajat keskustassa, pelaajat Manchester United on saanut lukuisia vapaa-alueilla, kuten Amartya (lisäksi kaksi pisteytys virheitä, sen jälkeen, kun kulma) on ollut huono ottelu, ei edes vastustaa vastustajia. Toiseksi tärkein maalintekijä “Lester” olivat alle tiheä holhousta puolustajat “Manchester” kentällä on menetetty ja jo vuonna jousitus korvattiin.

Kun vammoja Luke Shaw vasen kylki puolustus siirrettiin Daley blind, alussa kausi, joka seisoi keskellä puolustus-Eric Bailly. Paikka sokea otti Chris Smalling, heti yllään hänen hihassa käsivarsinauha vedonlyönti Betfair (Betfair tarkastelu). Pakko muutoksia ovat aiheuttaneet paljon enemmän luotettava puolustus peli, Mourinho.

Bailly oli näkymätön sankari alkupuoliskolla. Entinen pelaaja Villarreal ensimmäisen puoli peli on tehty kaksi valinta oman rangaistusalueen, sekä viisi kuuntelua, kaksi vedonlyönti Sportingbet (katso tästä) heistä oli tehty keskelle kenttää, kun Bailly keskeytys, pitkä heittää Vardy. Smalling oli myös varsin luotettava, ja hänen tavoitteensa tuli ensimmäinen ottelu, itse asiassa, määrittää koko luonnetta jäljellä ottelu.