FC Lorient – Toulouse FC

Igrači Lorient ove godine hrabro bori se za spas, au posljednje vrijeme se ne radi tako loše, šest prethodnih susreta borio čvrste devet bodova. U tablici, iako je još uvijek u zadnjem položaju dvadesetog do dvadeset poena, ali je njihov gubitak na najbližih konkurenata seli nekoliko točaka. Sada pokušajte iznenaditi Toulouse, koji je tako daleko da je osvojio osam poena i više u francuskoj ligi je na desetom mjestu.

“Les Merlus ‘ostvaren u vikend dvoboju s kopnom Lille vrijedan uspjeh, kada je osvojio sva tri boda nakon što su rezultatom 1: 0th “Pokazali smo posebno veliku učinkovitost u defenzivi. Igrali smo organizirano, disciplinirano i stvorio još pet ili šest dobrih prilika za bodove. Svi igrači ova utakmica, uživala, radila kao tim od početka do kraja, a ja čvrsto vjerujem da će ovaj tempo nastavi nastaviti “, rekao je zadovoljno trener Lorient Bernard Casoni.

On Bet-at-home minimalni koeficijenti će opet morati nositi s velikim ambulanti, koji su Ciani (problemi gležanj), Conte (koljeno bolest), Jeannot i Selemani. Kartica će služiti kaznu Lautoa uvjeren početak ne Moukandjo. Početna nedavno također pohvaliti uspjeh u nacionalnom kupu, nakon pobjede 3: 2 u produžetku nad Chateauroux Bet365 bonus nadopunjavanja je već napredovao među šesnaest najboljih. Gosti u posljednjem kolu Bet-at-home prenose uživo bili u stanju prekinuti dugu kabel bez pobjede.

U posljednja četiri ligaška dvoboja nisu dobili jedan bod, štoviše, nisu zabili pogodak. Protiv spasioca na Angers, međutim, svladao do savršenstva drugom poluvremenu i igrao se lako rival 4: 0th “Sve pobjede svidi, iako je to bilo zbog naše loše forme stvarno važno. Vrlo smo zadovoljni što smo gore poglavlje ove sezone iza nas, a sada želimo redovito bodove”, rekao je optimističan je trener Pascal Dupraz gosti.

Toulouse mogu koristiti usluge Musavua-King, Michelin i Jaga, za isključenje u utakmici protiv Saint-Etienne i dalje će trpjeti brazilsku Somaliju. Što se tiče prvog međusobnog utakmice, tako uspješni bili “Les Pitchounes”. Kod kuće su pobijedili 3: 2, a hat-trick bljesnula švedski napadač Ola Toivonen, koji je postigao sve svoje ciljeve tijekom pedeset i dvije minute.


Cliffhanger može očekivati ​​u ovom slučaju.