Förresten, när “inter” gått “Barcelona”

Förresten, när inter höll Barcelona i Champions League, på många sätt, Zlatan Ibrahimovic blev en käpp i hjulen för hans klubb: Guardiola har en chans att sätta till slut inte friska anfallare på grundval av vad laget har blivit alltför primitiva, och erfarenhet av Walter Samuel och Lucio var tillräckligt för att klara Svensken i mindre än optimal fysisk kondition. Anfallaren i båda matcherna byttes ut, men övergången till en mer flexibel anfallande spelare och den vanliga 4-3-3 formation bara inte att ge resultat på grund av brist på tid. Sedan Zlatan var tänkt att bli en Joker i ärmen, som nu Ibrahimovic kan bli en viktig figur i Derby.

PEP är nästan alltid spelas utan en typisk centrum framåt, ersätta den med falska nio, den roll som han spelade Lionel Messi och Alexis sánchez, men på grund av förlusten av Sergio Aguero, naturligtvis, påtaglig, men inte livshotande. Vad avslutades försöket med införandet av anfallare i ansiktet Zlatan som vi alla minns. Ska bli intressant att se om i denna roll att använda Kevin De bruyne eller David Silva, och som i detta fall att de kommer att klara uppgiften sträcker sig den defensiva formationer och skapa luckor mellan raderna, balansera på kanten av offside.

Produktionen Kelechi, Iheanacho ser det mest självklara och enkla lösningen, men mycket mer intressant skulle vara, säga, att producera i rollen som en falsk nio snabba Raheem Sterling, som skulle ha ansträngt försvarare, och tvingar dem att spela djupare och att exponera utkanten av straffområdet.

Mourinho lär sina spelare att försvara mycket kompakt, vilket innebär flankerna på Manchester United kan mycket väl ha att anstränga sig för att slutföra programmet samma De bruyne från Silva. Å andra sidan, om du tvinga dem att spela vidare, och Mourinho kommer att byggas om, eftersom center helt enkelt inte behöver densitet, bara för att hålla den blir det helt enkelt ingen. Detta Barcelona har det alltid varit Busquets, Xavi och Andreas Iniesta.

I Allmänhet är det ingen tvekan om att Guardiola är den starkare taktiker än sin lördag motståndare.

Låt oss nu ta en liten paus från alla dessa taktiska resonemang och värdera denna konfrontation med andra viktiga positioner i psykologi. Naturligtvis, PEP och Jose ville gå från den första full-time duell vinnare. Det är svårt att ge företräde åt den ena eller andra sidan, vad var och en vill visa på att han var kung i Manchester. I slutet, verkligen, i en stad med lite mer än hälften av befolkningen i två sådana levande personligheter i huvudet av klubbar med stora ambitioner kommer att vara nära. Efter en viss tid kommer det att påverka – kommer bara vinnaren och förloraren kommer att bli tvingade att lämna staden.

Vi rekommenderar också: szdzedzkie vadslagning