Jarolím feltárta a jelölést: a Liberecből érkező új tagokat hívta meg, a Drobny visszatér

Jarolim új edzője számára ez egy jó fofr. Augusztus elején Mladá Boleslav vezette az Európai Liga harmadik részét. Aztán fordult a figyelmét csak a nemzeti csapat, amely átvette után Pavel Vrba.

„Azért választottuk egy edző, aki a vágy és az éhség a siker érdekében. A klubok nagy sikert aratott, „mondta szövetség elnöke Miroslav Pelta.

tartok minden megy gyorsan – sajtótájékoztató a közzétett jelölést, hétfőn az első találkozó, a szerda, augusztus 31 premier előkészítés Örményországgal szemben (a Young Boleslav) és vasárnap szeptember 4-én, az Észak-Írország elleni bajnokságra (Prága, Letná). By the way, mindkét mérkőzésre szóló jegyek még mindig értékesítésre kerülnek.

“Olyan helyzetben vagyunk, ahol generációs csere történik.Míg az euró odaértünk mindig haladást, hogy a világbajnokság nehezebb számunkra, hogy hosszú távú probléma vele. Szeretném megszakítani ezt a hagyományt, „mondta Pelt.

Jarolím nevezett két új káder elődje szinte nem változott.

Huszonhárom dugóval Lukáš Pokorný kapitánya Liberec. Ugyanebben klub is a második újonc Jan Sýkora, aki szállni a bal oldalon a védelem és mentés.

„Van egy hosszú ideig. A Liberec rendszeresen elterelje ilyen előadás, hogy megérdemli a jelölést. Ez is egy kihívás többi játékos, aki látja az ajtót „, mondta Jarolím.

A nemzeti csapat visszatér 36letý kapus Jaroslav Drobný a Werder Bremen.A válogatott, amiért odchytal hét mérkőzések, utolsó a listán három évvel ezelőtt az időmérőn, hogy előre a világbajnokság 2014

Azt várjuk, hogy az új vezető után Petru Čechovi váljon Tomáš Vaclík bet365 fogadások az interneten kettes Tomáš Koubek.

„azt a beállítást választjuk, ahol azt jelölték Vaclík képviselőjeként a középgeneráció Koubek azoknak a fiatalabb és Petty, ahogy a tapasztalt”, mondta az új edző a válogatott.

A jelöltek nem kapták meg azokat a fiatalokat, akik már beszéltek a Vrbovy-korszakról.Középpályások Václav Černý és Tomáš Souček előre és Patrik Schick Lukas Julis reprezentatív maradjon jedenadvacítce akinek a minősítését, hogy jogosultak legyenek az Euro 2017 őszén fejeződik be.

„Folyamatosan megoldottuk, és bármilyen véleményt konfliktus”, mondta Jaromír Šeterle, aki a vezetője mind az AAA és jedenadvacítky.

„Többnyire beszéltünk Schick, aki már a ackee. Aztán pedig Černý és Souček is. De a fekete nem játszik az Ajax Áčko és Soucek a Slavia váltakozik teljesítmények jobb is rosszabb. „

A megnevezettek sem kapus Petr Čech, védők David Limberský és Roman Hubník, középpályás Jaroslav Plašil és csatár David Lafata.Mindenki az elmúlt hetekben bejelentette, hogy a nemzeti csapat felett.

Egy bizonytalan a jövője a kapitány Tomas Rosicky, aki a legutóbbi Európa-bajnokságon megsérült combjába. Még nem beszélt arról, hogy folytatja karrierjét. Eddig nem merült fel, hogy ez bólint hez Sparta.

„azt nyilván tervezi, hogy találkozzon Thomas. Most edzője egyénileg, de ha a helyzet fordul elő, hogy úgy dönt, ha továbbra is működik, és arra bet365 internetes sportfogadás törekszik, hogy képviselje, így nem kétséges, hogy mindig lesz egy differenciál játékos, „mondta Jarolím. „Évek Bár nem hagyja abba, de ő semmit sem ad a csapatnak.” Home

Ezek a kiválasztott játékosok is hiányzik középhátvéd Tomáš Sivok, de csak azért, mert a sérülés.Coach Jarolim számít vele a jövőben.

bet365 mobil bónusz