Nu există nici un jucător, care ar fi fost mai important club

Nu există nici un jucător, care ar fi fost mai important club, mai ales în astfel de ca “Real” – și acest lucru este valabil, de asemenea, și Cristiano Ronaldo. Patru zile în urmă sale de a înlocui în meciul cu “” a fost nemulțumit de Gareth Bale, după ce în presă imediat zvonuri că dezamăgit de situația lor în echipă. Probabil, înlocuind Ronaldo în meciul cu “Las-“, Zinedine Zidane a ținut în minte acest factor, lăsând Bala de pe teren. Oricum, a părăsi terenul, Ronaldo este în mod clar arătat nemulțumit.

Dar, cel mai probabil, înțelept franceză de specialitate au fost și alte considerente. Iar Ronaldo este necesar să se înțeleagă că interesele clubului mai presus de propriile sale. Ronaldo a sărbătorit într-un episod din cel de-al doilea gol Karim Benzema, el a dat lovitura, după care atacantul francez a terminat pe mingea în plasă. Se părea că acest gol va oferi “” victorie pe insulele canare, și Zidane la 72 minutul scos Ronaldo pe teren. Înainte de aceste Zidane a lansat pe câmpul de Benzema, și înlocuirea imediat s-a activat de – a lui countryman a marcat după doar trei minute. A pune la îndoială competența este greu merită.

Dar atunci când în minutul 86 a marcat salvatoare pentru echipa lor mingea, Zidane sigur regretat decizia. Cu toate acestea, ea poate fi înțeleasă. Ronaldo este departe de forma fizică optimală, iar pe nas lupta cu “Porcină”, în cadrul Ligii campionilor. Prin urmare, Zinedine decis să ofere propria lansare pe pariuri sportive Favbet (sunteți în căutarea Favbet) și pariuri sportive Netbet (portal web) scară largă vacanta. Cea mai mare parte a meciului, Cristiano cade din joc ritm comanda, exact la fel cum a fost în meciul cu “”. Trauma primită de acesta în finala campionatului European, în iulie, încă nu până la sfârșitul anului, și la ce poate duce o astfel de situație, se poate înțelege de exemplu, Lionel Messi.

“…– La noi, meciul de marți, și a trebuit să-i odihnească. Uneori acest lucru este necesar. El a jucat bine, am avut de a alege, și m-am gândit la , a explicat Zidane după meci. …”

Mentor “Real” a fost întrebat despre reacția Ronaldo, care după înlocuirea trecut de antrenor, nu lui și privirea.

“…– Am înțeles, el vrea să rămână pe teren tot timpul, dar îmi pasă despre jucători, în special cu privire la ea. Avem un joc de marți, el trebuie să se odihnească. Acest lucru nu schimbă nimic. …”

este un mentor, care este foarte aproape de mei, și bine își amintește trecutul recent în rolul legendarului jucător. Acest fapt afectează de fotbal viziunea franceză de specialitate. Zidane încearcă să ia măsuri de precauție privind sănătatea jucătorilor (mai ales la cheie), și nu donează-le în scopul de a câștiga, de a lua o decizie pe baza unui alt set de interpreți.

Nu se schimbă, este un fapt. Evident, Ronaldo, ca și Lionel Messi, vrea să joace în fiecare minut din fiecare meci. Dar el trebuie să înțeleagă că este necesar uneori a se odihni, și nu doar pentru mine, dar și de dragul echipei. Nu există nici un sens după o accidentare, așa cum este plină de recidivă. Doi ani în urmă, Ronaldo a văzut ce s-a întâmplat de atunci, ex-jucător la “Atletico” – Diego . În finala Ligii campionilor, spaniolul a fost titular în jocul de la Lisabona, împotriva “de la Real madrid”, a primit o recidivă a prejudiciului, și în cele din urmă nu a jucat chiar și 20 de minute. Acest lucru se poate întâmpla și cu Cristiano în cazul în care aceeași relație.