Privitorul în țara noastră

Pur și simplu, odată ce rezervarea, cu ce anume sunt de acord. Sunt de acord cu faptul că CSKA a jucat plictisitor. Poate chiar trist. Sunt de acord cu faptul că, cel puțin în meciurile de Liga campionilor, un astfel de club ca CSKA, poate pretinde la mai mare, da, și, probabil, nu numai la domiciliu. Sunt de acord, în cele din urmă, faptul că “Rostov” cu PSV a jucat mai rău, mult mai rău decât CSKA pe noul stadion. Și da, am, de asemenea, extrem de iritat de toate aceste “nu suntem favoriți”, începând din țara Galilor, care se încheie în Belgia. Ce aș fi făcut în locul președintelui clubului? Același lucru, că ar fi făcut Romi. Concediat l-ar fi. Pur și simplu pentru că și-ar dori altceva. Vector de dezvoltare, de exemplu. Și joc – chiar opusă celei pe care o arată încălțăminte. Dar toate acestea nu contează, pentru că cele de mai sus – gusturile mele. Totul despre “eu cred”, “eu cred”, “nu-mi place”, “eu”, “eu” și încă o sută cincizeci și trei de “i”. de fotbal în executarea CSKA, cu siguranță, poate fi diferit, dar nu trebuie să. Opinia mea, opinie Romi, opinia Washi Utkina, opinia lui Vladimir Vladimirovici Putin, și, de asemenea, o opinie încă aproximativ 140 și ceva de milioane de oameni din țara noastră, în general, nici o valoare nu are. Noi suntem doar spectatori. Putem cere, dar nu putem cere. Acest lucru trebuie să vă amintiți o dată pentru totdeauna.

Privitorul în țara noastră (și nu numai a noastră) nu înțelege foarte multe. Recent, Vitalie Suvorov pe Sports.ru postat de minunat text, care a fost numit “Ce este în neregulă cu fotbal fani”. Acolo au fost minunate exemple despre modul în care oamenii au Sportingbet (revizuirea Sportingbet) cerut demisia lui sir Alex Ferguson, cum au fost nemulțumiți de și o mulțime de lucruri interesante. Relaxați-vă în timpul tău liber. Ușor dezvoltând această idee, voi spune că ne privesc trăiește într-un alt sistem de valori, mult diferită de cea în care trăiesc antrenor, clubul de fotbal și, în general, toate de fotbal.

De exemplu, ne împărtășim de joc și de rezultat. Într-adevăr, în popor există o banală expresia “nici de joc, nici de rezultat”. Iată-vă pe voi înșivă proprietarul clubului. Ați investi în el ușor de bani, luați credite, aflați împrumut de la prieteni, eventual, riscul de încă mai multe , iar dumneavoastră preferat de antrenor la întrebarea “unde noastra de Liga campionilor” aveți despre faptul că “nu există nici un rezultat, dar jocul există”. Hrana, dragul meu proprietar, familia de joc. Poate încă și cu duhul. Sau fundament. Hrean cu ei, cu din Liga campionilor.

Sunteți, desigur, indiciu. Eu vorbesc despre faptul că CSKA pur teoretic, ar fi putut să conducă Dumitru . Și nu ar fi fost nu faptul că “” jocul de acasă cu Belgia, în Liga campionilor, ar fi fost fericirea egal cu Mordovia în divizia PLR. Și nimeni nu ar fi spus “nu”. Vă a explicat că aceasta este doar “ceva”.

Nu, pur teoretic, CSKA ar fi putut să conducă la o mulțime de cine altcineva. Rashid , de exemplu. Întrebați de “fanii ” Loco”, așa cum este. Este exact acel caz, când “nici de joc, nici de rezultat”.

Încă ar fi Paco cu ei “deține mingea”. Probabil, Valeriu Tratatul, în cadrul “Meciul TV” pur și simplu strălucea de bucurie. Ah, da, CSCA-ar fi deținut mingea a COMPETIȚIEI. Iată de lucru.

Încă ar putea fi Iurie Semin. Sau, Sergiu Pavlov. Ceva ruso-romantic, elegant zero, ca ori – în subiect, după o dezamăgire în Paco și întoarcerea în PLR.

Acest lucru toți pacienții fantezie, desigur. Vreau eFortuna (pariuri sportive) să spun doar un singur lucru: nu există în fotbal “jocuri” separat, și “rezultat” – separat. Există performanța echipei. Într-un anumit turneu, un anumit sezon, un anumit meci. Poate fi oricât de după înfrângeri să vorbească despre “cel mai bun procent de recuperari de după colț”, toate acestea par doar ursuz . Amintiți-vă, cu cât o persoană, după victorii “Spartacus” ați văzut asamblat TTD în executarea Alexandru și “Carioca – utilizările înrudite ale numărului doi”. Tu poți vorbi, că jocul a dobândit o nuanță de conservator, a democrației liberale, a devenit ataca ca pe timpul (introduceți numele cunoscut veteran), se clatină în stil , a dobândit un miros în stil Lippi, a devenit la modă, cum să lași de la Dolce Gabbana. Cinema sau de succes, sau nu. Nu se întâmplă “în pretenții, dar”. Da, filmul 3/10 pe și la box-office nimic nu a adunat, dar asta e munca de asistent personal asistent regizor-scenograf – este genială. Toate aceste “dar” – sau pentru cei din afară genul “Arsenalul” (a pierdut, dar s-au luptat), sau pentru prea granturi de genul la madrid “Real” (au devenit campioni, dar cu Capello). În toate celelalte cazuri de fotbal (joc și de rezultat) – este un tot unitar.
More: (agentii de pariuri bonus)