Ready. Állítsd be. Rosicky itt van, hogy harcoljon Boleslav ellen?

Bár Rosicky meg augusztus végén, azt mondta, hogy valószínűleg az első játék a szünet után reprezentációs hiányzik, úgy tűnik, hogy minden készen áll, lebeg, hogy masszívan nézte vissza. Ha a mai mérkőzés előtti edzésen megjelenik váratlan komplikációk Rosicky a jelölést.

„tudott felszállni szombaton,” mondta MF Dnes Jakub Otava Sparta vezető sport rész.

elmegy Thomas, megérteni

Rosický lábadozik elszenvedett júniusában az Euro. Azt is késleltette Sparta érkezése – biztos akar lenni benne, hogy megfelelő lesz.A terv az volt, hogy az első alkalommal a bajnokságban egy hétig tartó Zlin, de minden arra mutat, hogy ez a dicsőség kerül sor a lehető legkorábbi időpontban.

Nem kell várnia: Sparta területén az elmúlt hat évszak, Amikor Pilsen ugrott, csak egy címet. És vissza kell jönnie. A legfontosabb, hogy valódi előrehaladást érjünk el a Bajnokok Ligájánál, ami egy spártai komplexum 11 éves szünet után. És az egyik feladata a korai 36 éves Rózsiknak.

“Mi és rajongóink várom, hogy újra láthassuk Tomast a spártai mezben. De a legnagyobb részesedése a döntést, ha ez megtörténik, akkor ő edző Ščasným „, mondta Ondřej Kasík, a szóvivője a online kaszinó klub.

Hasonlóképpen, várva az első meccs után visszatért csatár Václav Kadlec, megerősítések 73 millió korona !Még a legdrágább vásárlás a liga történetében hozzáadódik a szombati osztálypárthoz. Ez a kombináció a Rosicky-val olyan vonzerőt jelent, amelyet a cseh bajnokság általában nem kínál.

“Legyünk őszinték. Ha több rajongó érkezik, különösen Tomas számára, “nevet Kadlec. – Értem. “

Az észak-írországi világbajnokság vasárnapi kvalifikációs fordulójában csak 10,730 néző figyelte Letná-t. És még egy tizedik Írországból érkezett.

Most már vannak olyan számok, amelyek nem gyakoriak a cseh tartományokban. Csütörtökön tizenkét ezer férőhelyet szöktek. A Generali Arena kapacitása 18.944 fő. Ki fog tölteni?A jegyrendők 170-290 koronát kapnak.

A legmagasabb látogatás az idei ePojisteni.cz bajnoksághoz érkezett Teplichez egy hónappal ezelőtt, ahol Sparta játszott (14.782). Nagy esély van arra, hogy a szezonális maximum mozogni fog. A spártai közönség izgatott.

Rosicky a klub leghíresebb utóda. És karrierje véget ért, ahol elindította. Erős történet.

Ő lesz a leginkább figyelt játékos a versenyen, ugyanakkor ingyen kaszinó a spártaiak számára egy abszolút modell. Ezt a spartaforever.cz rajongói oldal is felkeltette: “Gyere szombaton, hogy üdvözölje Rosa-t. Letná Letná! Mutassuk meg, hogyan értékeljük a visszatérését. “

A klub magazin uralja Rosicky-t, a Sparta mérkőzést a gyermekek számára, akik vonzanak:” Iskolák, alu a Letnában.Hagyj otthonra vasárnapra. “

Jobb ok a labdarúgáshoz újra itt…

fogadási bónuszt