Sparta Praha – Southampton FC

Spartans Sparta csütörtökön üdvözölte az Európa Liga Southampton, és ha kapsz egy pontot, ez biztosítja a lap vége előtt a tavasz a rájátszásba. Ha a második mérkőzés K csoport Hapoel Beer Sheva megkötve Inter Milan kell LETNÁ arról, hogy a teljes folyamat eredményétől függetlenül a saját mérkőzés.

Javára Sparta játszik rossz formában Southampton, aki “jött lövés kiütötte a poharat az elmúlt három idegenben játszott. De a helyzet kígyó bonyolította sok Hetekkel hiányában, amelyek közül az utolsó pillanatban is szerepel csatár David Lafata és dugóval Mario Holek.

“Nem nincs sérülés, de mindkét hőmérséklete nem a vonat a csapat,” mondta egy sajtótájékoztatón edző David Holoubek. “Ezek az ellátás az orvosok és látni, hogyan fog kinézni a holnap”, mondta a Bet365 edző, aki nem tud még számolni a vykartovaným Matej Pulkrab és hosszú távú sérült játékosok, amelyek többek között a Tomas Rosicky, Martin Frydek vagy Vaclav Kadlec Lukas Vacha.

Összehasonlítva a vasárnapi játék ellen Karvina, utalva: Ezek szállni Bořek Dočkal Ondrej Mazuch, aki “játszott a hazai bajnokságban a fegyelmi büntetés. “Ez ad nekünk egy nagyon fontos dolog. Örülök, hogy felkészülhessenek hozzánk erre fontos mérkőzés Sparta”, mondta Dove.

Az is nyilvánvaló, Southampton ellen Mert valószínűleg ismét fel a játékosok a fiatalok, akik “nincsenek hozzászokva az aszály mérkőzést. “Fel kell készülni rá. Egy kicsit, tudom, srácok, mint ez Havelka, csatlakozott a WHO a bajnokságban, vagy Dudl főszerepben Beer Medical Center, ők egy kicsit otrkaní”, mondta Sparta edzője.

“És meg kell segíteni a játékosoknak, mik az alapvető építőkövei. Dočkal, Mareček és Mazuch támogatnia kell them.chec és húzza le őket,” mondta Dove, akik számára csütörtök Southampton ellen talán ez lesz az utolsó játék a szerepe a vezetőedző Spárta.

Harminchat edző engedéllyel és HIM mentesített ér véget pénteken. “Igaz, abban a pillanatban van, hogy valaki másnak. De én nem hiszem, semmit sem változott szempontjából csapat irányítása, a képzés és a coaching során mérkőzések,” mondta Dove.

Tenger: http://bonusz-online.com