Tko je Mrázkův suparnika? Coreau slavi nulu, teži više od tonu i masti Xbox

“Tko F * OVK je Alice.” Sjećaš se? Vjerojatno da, pjesma britanskog glam rock bend Smokie je u to vrijeme nevjerojatno hit. Slično tome, sada u Detroitu hokej frčí mršav golman Jared Coreau. Kada ozlijeđen Jimmy Howard je dobio priliku i riješite bora na licu Petra Mrázka. Sinoć je igra u Los Angeles i ponovno cijela NHL rješava jedno pitanje. Tko je, dovraga, Coreau

Rodom iz Pertha deaktivirala kanadskom Ice Los Angeles 34 udaraca, zabio svoj prvi čist list sezone i vodio tim za pobjedu 4: 0th To je bio samo njegov peti nastup u NHL, veliki uspjeh.Red Wings zabio tri gola u prvom razdoblju, njih dvoje umrlo od štapića Thomase Vaneka i otkloniti time dvije posljednje klanje s Torontu (4: 5 u istezanja pri vanjski Centennial Classic) i Anaheim. (0: 2)

< p> „da, osjećam se dobro, vrlo dobro.


Ali ja ne mislim da je karijera mogla stajati na jednoj unosa čistom listu. ja ću imati puno za dodati,” razgovarao s novinarima nakon utakmice 193 cm visoki golman se podudaraju deaktivirala i kriminal pucnjava.

zubi mu u osmoj minuti za stanje 1 gost 0 razbio Pearsson Tanner, brzo ručni zglob šut razbijaju beton. „Tanner je veliki igrač u ligi već Abraham zasadi jako puno golova. To je vrlo čitljiv, bio sam spreman kazneni udarac u svemu, Deke i pucao.Na kraju, samo otkaz i udario me. Ok, pa sam nastavio zamah u igri na našoj strani „, reče NHL.com Coreau zadovoljan i pohvalio obrambene Red bogate startne Bet365 bonuse Wings

VIDEO:. Pogledajte kako Coreau pročistiti Los Angeles

„si vidio to, naša obrana je bila nevjerojatna, toliko dečki zblokovali rakete. Važan pobjeda za nas, koji moramo nogometni Bet365 bonus “cashback” slijediti već sljedeću utakmicu u subotu u San Jose „, rekao je vratar za koje statistika daje težinu od 107 kg.Idealna težina za muškarca mjerenje 193 centimetara, dok je 93,1 kg!

blagoj riječi za vratara, koji je započeo sezonu na farmi u Detroit Grand Rapids Griffins u AHL, gdje ima odchytal sedamnaest utakmica, naći gubitnik branitelj Kings Drew Doughty. „Dobro je obavio svoj posao, on je bio uvjeren i ne daju nam mnogo prilika da dorážkám. Mi u svakom slučaju moramo poboljšati militant, na koje je naša igra je vrijedno, danas sam imao tamo stvarno nije” ciljana dvostruki olimpijski prvak.

O Coreauovi koje vrijeme na na farmi istječe vole igrati na Xbox, govorio je na kraju godine u intervjuu za Sport i Petr Mrazek, zamišljen je kao predsezoni crvenom jedne organizacije. „Mi smo dobili zajedno dobro. Poznajemo prije dvije godine, kada smo bili zajedno na farmi.Znali smo i to dobro ide. NHL je novo iskustvo za njega, možete vidjeti da je to još uvijek nije u potpunosti navikao na to. Ovo natjecanje je jedino iskustvo koje u budućnosti sigurno pobijediti. „

A kako je s ukopanog Detroit izgleda kao trenutno? Od ozljeda do ukusnog Howarda, koji je trpio štetu u 22. prosinca igra protiv Tampa Red Wings odigrali šest utakmica. Coreau zarobljena četiri puta i osvojio tri puta, Mrazek je u cilju dva puta iu oba slučaja je napustio led poražen.

Brojevi oba omaskovaných ljudi, koji podržava godinu dana stariji kanadski Mrazek ima uspješnu operaciju 89,7%, a prosječni cilja na odgovara 3,06 Coreau 91,3% i 2,75 golova po utakmici.Nerazmjerno drugi plaća, a dvojica, rodom iz Ostrava Red Wings vrijedan 4.000.000 $ samo 575.000 Coreau.

Za koga, onda ispada Jeff Blashill u noći sa subote na nedjelju protiv Sharks, to je pitanje. Ali znate, pobjednička grupa neće promijeniti…

Bet365 bonus na mečeve tenisa